Skolor

Koirakoulu Kompassi

Koirakoulu Kompassin koulutukset järjestetään lämpimissä sisätiloissa Vantaan Pähkinärinteessä. Viikoittain ovistamme kulkee noin 500 innokasta hännänheiluttajaa, joten tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan!
0415222008
info@koirakoulukompassi.com

SPORTDOGS CENTER

Sportdogs Center on oululainen yritys, joka tarjoaa agilityvalmennusta ja agilitykursseja, rally-tokoa, nosework-treenejä, dobo-kursseja, pentu- ja alkeiskursseja, sekä muiden lajien yksittäisiä kursseja. Tervetuloa kursseillemme! Meille tärkeintä on iloinen ja tiiminä työtä tekevä koirakko!
044 984 4126
info@sportdogscenter.com

Eläinpalvelu Operantti

Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin! Eläintenkouluttamisen ammattilaisina olemme jäseninä Suomen eläintenkouluttajat ry:ssä, ja toimintamme perustuu sen eettisiin sääntöihin. Suomen eläintenkouluttajat ry:  "Eläintenkouluttaja on eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Eläintenkouluttaja perehtyy eläinten käyttäytymiseen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä oppimisen lainalaisuuksiin ja eläinten kouluttamiseen."
0400 921211
elainpalvelu@operantti.fi

Eläintenkouluttaja Halla Korpelin

Ammattitutkinnon suorittanut koiria ja heidän omistajiaan kouluttava eläintenkouluttaja. Tällä hetkellä työt tauolla opiskelujen vuoksi
045 7834 6767
halla@hallakorpelin.fi

Good Together

Koirankoulutusta Kirkkonummella
040 741 5131
wilma@goodtogether.fi

Lohjan Koirakeskus

Lohjan Koirakeskuksesta löydät kaikki lemmikkisi hyvinvointipalvelut saman katon alta! Järjestämme kursseja aivan pienistä pennuista aikuisille ja jopa seniori-ikään ehtineille koirille. Koulutuksemme perustuvat koiran motivoimiseen, toivottujen käytösten vahvistamiseen, koiran omaan oivaltamiseen ja kouluttajan taitojen kehittämiseen. Pakottaminen, komentelu tai fyysisten rankaisuiden käyttö eivät kuulu työkalupakkiimme. Päämääränä on koira, jonka kanssa arki sujuu, harrastaminen on rentoa ja haasteiden kohtaaminen helppoa.
050-4907892, 041-4994420
info@lohjankoirakeskus.fi

Koirakoulu Eläimellisyys ja Inhimillisyys

Nykyaikaisiin menetelmiin pohjautuva koirakoulu, johon kaikenlaiset koirakot ovat tervetulleita. Teen myös kotikäynteinä käytösongelma konsultaatioita.
0405023554
info@elaimellisyys.com

Eläintenkouluttaja Elisa Ekholm

Ammattitutkinnon suorittanut Eläintenkouluttaja ja Koiranomi Elisa Ekholm. Ongelmakoirakoulutus, kurssit, luennot, koirien pentutestaus, paimennuskoulutus.
+358 447289032
info@elisaekholm.com

Eläinpalvelu Feeniks

Ammattitaitoista koirankoulutusta sinulle ja koirallesi! Koulutustila sijaitsee osoitteessa Harkkoraudantie 10 B, Helsinki. Järjestämme koulutuksia Helsingissä, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Tule koirasi kanssa hiomaan taitoja omaksi iloksi, harrastamaan tavoitteellisesti tai saamaan apua arjen haasteisiin!
0400 914 136
info@elainpalvelufeeniks.fi

Hyvinkään eläinpalvelukeskus

Eläinpalvelukeskus tarjoaa erilaisia koirankoulutuspalveluita ja possujen omistajille neuvontaa, opastusta ja koulutusta sekä yksityis-, ja ongelmakäytöskoulutusta niin koirille kuin possuille. Järjestämme myös luentoja sekä erilaisia tapahtumia.
040 1645914
info@elainpalvelukeskus.fi

TassuTreeni

Koirakoulu TassuTreeni tarjoaa eläinten käyttäytymistieteisiin ja hyvinvointiin perustuvaa koirankoulutusta.
040 561 5503
info@tassutreeni.fi

Rallitassu

Rallitassu tarjoaa monipuolista koulutusta eri lajeissa kaikentasoisille koirakoille. Meillä koiria koulutetaan positiivisin menetelmin ja iloisella mielellä.
044 9808691
info@rallitassu.fi

Canisport

Koiralähtöistä valmennusta, monipuolinen kattaus koulutuksia sekä erinomaiset puitteet koiraharrastukseen Tampereen kupeessa. Tervetuloa viihtymään, oppimaan ja tiimiytymään yhdessä koirasi kanssa!
info@canisport.fi

HaunPaikka

Ammattimaisesti hauskaa pitäen. Positiivisin menetelmin, tieteen löytöjä hyväksikäyttäen. Koulutuksemme tapahtuu pienryhmissä tai yksityisopetuksena. Kotikoirille tai kisaajille. Pennuista arvonsa tunteviin ikäkoiriin. Kaikille. Myös koirille, jotka eivät välitä muista koirista tai ihmisistä. Pääpaino kursseillamme on koiran nenän työstäminen sekä koulutuksen perusteet.
040 6713121
info@haunpaikka.com

Lemmikkipalvelu RusVik

Olen eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Kotonani arkea ilostuttaa suomenlapinkoira Ruska, lapinporokoira Vikka ja karkeakarvainen saksanseisoja Namu. Omaan myös kokemusta hevosista noin 20 -vuoden ajalta.
050 590 4171
info@lemmikkipalvelurusvik.com

Taisteluorava

Treenitilaa ja koirankoulutusta Tuusulassa!
info@taisteluorava.fi

Vietti & Voima

Kantava ajatuksemme on kouluttaa aktiivisia ja voimakkaasti työskenteleviä koiria, jotka ovat hyvin ohjaajiensa hallinnassa tarkasti hiottuja teknisiä yksityiskohtia unohtamatta. Kouluttajillamme on monivuotinen kouluttajakokemus ja lähtökohtanamme on aina se, että sinä ja koirasi nautitte harrastamisesta ja löydätte väylän saavuttaa tavoitteenne!
0409009969
info@viettivoima.fi

Hyvänmielen Koirakeskus

Koiralähtöistä ja ammattitaitoista hyvinvointia koirallesi.
044 231 5653 ja 041 310 6952
info@hyvanmielenkoirakeskus.fi

Labradorinnoutajakerho ry

Labradorinnoutajakerho on labradorinnoutajien rotujärjestö Suomessa. Kerhon koulutustoimikunta pyrkii tarjoamaan monipuolisesti kursseja ja luentoja, joilla on mahdollisuus vahvistaa koirien ja ohjaajien yhteistyötä, tutustua eri lajeihin sekä auttaa mahdollisten ongelmien kanssa.
labbis.koulutus@gmail.com

Kissakoulu

Kissan omistajille ajantasaista tietoa kissan hoitamisesta, käyttäytymisestä, hyvinvoinnista, oppimisesta ja kouluttamisesta.
0402203250
info@kissakoulu.fi

Vainuvoima

Vainuvoima on turkulainen hajutyöskentelyyn erikoistunut koirakoulu. Tavoitteemme on auttaa koiraharrastajia ja eri alojen ammattilaisia ottamaan koiran hajuaisti hyötykäyttöön. Koulutuksemme perusta on monipuolinen palkkioiden käyttö ja eläimen kokonaisvaltainen hyvinvointi.
+358 40 833 3745 (Katja), +358 40 7405 889 (Elisa)
info@vainuvoima.fi

Koirakallio

Nurmijärven Röykässä sijaitseva koirien koulutushalli & koulutustilaisuuksien järjestäjä. 250m2 koulutushalli keinonurmella, wc:t, majoitustila, sauna ja pieni ulkokenttä, oma lampi. Erinomainen sijainti Hanko-Hyvinkääntien varressa.
044 5440576
info@koirakallio.fi

Scent Scout koirakoulu

Scent Scout on lappeenrantalainen hajutyöskentelyyn erikoistunut yritys, joka tarjoaa koirakoulutusta ja kirjanpainajakoirapalveluja. Koulutusmenetelmät pohjaavat nykyaikaiseen tutkittuun tietoon eläinten oppimisesta ja käyttäytymisestä. Koulutuksen ei kuitenkaan ole tarkoitus olla ryppyotsaista puurtamista, vaan se on mukavaa yhdessä tekemistä.
+358 407 657 671
info@scentscout.fi

Taidogas

Taidogas on Kangasalla toimiva koirapalveluiden koti, jonka katon alta löydät monet palvelut sinulle ja koirallesi.
040 936 3977
asiakaspalvelu@taidogas.fi

Hundida

Koirien hyvinvointipalvelut sekä koulutukset.
040 4101023
hundida@outlook.com

Koirahalli

Monipuolinen treeni- ja kohtaamispaikka sijaitsee lähes Salon sydämessä. Hallille reippailet Salon keskustasta parhaan karvaisen kaverisi kanssa hetkessä. Hallille on lyhyt matka sekä juna- että linja-autoasemalta, ainoastaan 1,5 kilometriä!
044 735 1021
katja@koirahalli.fi

DogHeal

Olemme koirien hyvinvointiin keskittyvä yritys, jossa koirasi voi käydä uimassa, ottaa erilaisia fysikaalisia hoitoja, käydä hierojalla, treenata kursseilla toisten koirakoiden kanssa tai yhdessä vain sinun kanssasi, juosta juoksumatolla sekä vesijuoksumatolla
044-9705416
info.dogheal@gmail.com

demodog

Aut perferendis ipsum. Possimus et nihil. Omnis eum ut. Pariatur officiis exercitationem. Vel eum non.
1-855-972-3261
demo@doggso.com


Kakor hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du webbplatsens kakor.